top of page
Empty Chairs in Lecture Room

OM FREDRIC

Fredric Bohm är psykolog, socionom, författare och en av Sveriges mest anlitade talare. Fredric har en gedigen erfarenhet som föreläsare och utbildare inom ledarskap, konflikt- och förändringshantering, attityder och relationer. Fredric närmar sig arbetslivets möjliga konflikter och vardagsbekymmer på ett enkelt och humoristiskt sätt med stor igenkänningsfaktor.


Fredric har även synts filtigt i de sex senaste säsongerna av SVT's populära tv-program Gift vid första ögonkastet. Han har även gästat Go' kväll och Opinion Live som relations- och konflikthanteringsexpert och gjort flertalet intervjuer i radioprogram och podcasts. 


Fredric är utbildad till socionom vid Örebro universitet och till psykolog på Stockholms universitet. Han driver även ett företag som bygger kultur på arbetsplatser, Wildfire. Där han arbetar som utvecklings- och forskningschef.


Fredric har även gett ut två böcker, Konflikthantering - en praktisk handbok och Konsten att vara modig. Med många järn i elden kommer det med all säkerhet komma en till inom snar framtid.

Om: Om
bottom of page